Pyrotechnicus

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Inleiding

[/vc_column_text][vc_column_text]Het tot ontbranding brengen van professioneel vuurwerk, het ter plaatse opbouwen, installeren, monteren, assembleren en na ontbranding verwijderen van professioneel vuurwerk, alsmede het bewerken, verwerken, verpakken, herverpakken, voormonteren, monteren en assembleren van professioneel vuurwerk in een inrichting, betreft een risicovolle beroepsactiviteit. Om het maatschappelijke belang – veiligheid en gezondheid in verband met de arbeid – te waarborgen, is door de overheid gekozen voor een wettelijk verplichte certificatieregeling voor de borging van de vakbekwaamheid van vuurwerkdeskundigen. Deze verplichting komt voort uit Arbowetgeving. Het certificaat wordt onder deze regeling verstrekt door Kiwa.

Kiwa heeft Stichting Nationaal Opleidingscentrum Pyrotechniek gecertificeerd om namens haar examens af te mogen nemen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Cursusaanbod

[/vc_column_text][vc_column_text]Wanneer je voor het eerst je persoonscertificaat vuurwerkdeskundige wilt behalen, ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden als Kiwa-gecertificeerde instelling een examen tot vuurwerkdeskundige aan. Maar ook wanneer je als bestaand vuurwerkdeskundige je certificaat dient te verlengen, kun je bij ons terecht. Wij bieden cursussen aan voor een enkel toepassingsgebied of een combinatie van meerdere toepassingsgebieden, waaronder:

  • Beperkt toepassingsgebied;
  • Groot Vuurwerk (GV);
  • Pyrotechnische Speciale Effecten (PSE).

Wij hebben een ruim aanbod van cursussen. Deze variëren van 5-daagse cursussen waarin je compleet wordt klaargestoomd voor het vak tot herhalingscursussen voor bestaande deskundige. Alle genoemde data op de website zijn gegarandeerd. Dit betekent dat wij geen minimumaantal deelnemers hanteren, tenzij anders aangegeven!

Ook is het mogelijk op locatie een cursus te houden met afsluitend examen. Wil je graag een maatwerk cursus, heb je speciale wensen of dien je met spoed examen te doen? Wij bieden jou altijd een op maat gemaakte oplossing aan![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ess_grid alias=”Pyrotechnici sidebar”][/vc_column][/vc_row]